••• اسفناج :: 300 گرم •••
••• برگ سیر :: 3 برگ خرد شده •••
••• سبزی کوکو :: 250 گرم •••
••• تخم مرغ :: 5 عدد •••
••• پیازچه :: 3 عدد •••
••• پیاز خرد شده :: 1 عدد متوسط •••
••• آرد سیب زمینی :: 2 قاشق غذاخوری •••
••• روغن مایع :: برای سرخ کردن •••
••• نمک و فلفل و زردچوبه :: به میزان لازم •••
![,کوکوی اسفناج,کوکوی اسفناج و سیب زمینی,کوکوی اسفناج با پنیر,كوكوي اسفناج,کوکوي اسفناج,کوکوی اسفناج و پیازچه,کوکوی اسفناج با سیب زمینی,کوکوی اسفناج و قارچ,کوکوی اسفناج اردبیل,کوکوی اسفناج در فر,کوکو اسفناج و سیب زمینی,کوکو اسفناج سیب زمینی,کوکو اسفناج با سیب زمینی,كوكو اسفناج با سيب زميني,طرز تهیه کوکو اسفناج و سیب زمینی,کوکوی اسفناج با پنیر پیتزا,طرز تهیه کوکوی اسفناج با پنیر,کوکو اسفناج با پنیر پیتزا,کوکوی اسفناج خوشمزه,کوکو اسفناج و پیازچه,طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه,کوکو اسفناج و قارچ,كوكوي قارچ و اسفناج,کوکوی اسفناج با قارچ,طرز تهیه کوکو اسفناج و قارچ,کوکوی اسفناج اردبیلی,کوکو اسفناج در فر](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه خوشمزه
ابتدا تمام سبزی ها را خوب شسته و ریز می کنیم. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم.سبزی های خرد شده را به همراه پیازچه ساتوری شده در یک ظرف با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه آرد سیب زمینی به مخلوط سبزی ها و تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. در انتها پیاز سرخ شده را به مواد کوکو می افزاییم. روغن را داخل ماهی تابه میریزیم تا خوب داغ شود و بعد مایع کوکوی اسفناج را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه می دهیم خوب سرخ شود. بعد از سرخ شدن هر دو طرف کوکو می توانید آن را تزیین و سرو کنید.
![کوکوی قارچ و سیب زمینی , طرزتهیه کتلت قارچ و سیب زمینی , کوکو قارچ و سیب زمینی](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)